ТЕРМИНИ ОДРЖАВАЊА ДОПУНСКЕ НАСТАВЕСајам запошљавања и професионалне праксе у Графичкој  школи
                               
7. јуна, 2017. године  у просторијама Графичке школе организован је сајам запошљавања и професионалне праксе у  периоду од 12 до 14 часова.
Послодаваци из области Графичарства: Quadra graphic, Политика АД, Телеком Србија, Штампарија Борба, Симбол, Јакшић, Copy planet и други, којима је потребно више од 100 радника графичке струке, и то четвртог степена квалификације: техничар штампе, техничар графичке дораде, ситоштампар, фотограф, техничар за графичку припрему и техничар за обликовање графичких производа, представили су своју понуду слободних послова.
Незапослени бивши ученици Графичке школе као и садашњи матуранти на одржаном сајму су били у прилици да успоставе директни контакт  са послодавцима и да предају своју радну биографију (CV). Ученици нижих разреда Графичке школе искористили су прилику да се распитају за отворене могућности професионалне праксе или сезонског запослења.
На штанду Националне службе за запошљавање одржана је посебна врста програма који подразумева помоћ незапосленима у писању CV-a , као и указивање на све могућности који пружа актуелни програм НЗС за подстицање запошљавања.


РАСПОРЕД ПРИЈАВЉИВАЊА И ПОЛАГАЊА ИСПИТА У ШКОЛСКОЈ 2017/2018.ГОД.


Термини отворених врата професора Графичке школе за школску 2017/2018. годину.

LIST


Акција “Чеп за хендикеп”

Ученици Графичке школе су укључени у многе добротворне акције, а једна од њих је и акција прикупљања чепова за инвалидска колица коју спроводи Удружење параплегичара Баната. Прикупљено је око 1000 килограма чепова у току школске 2016/2017. године, а акција се наставља и у следећој школској години. Поред хуманости, ова акција утиче на развијање свести ученика о очувању животне средине и неопходности рециклаже.


1. ЈУЛ - ДАН ШКОЛЕ

Званични почетак школовања графичких кадрова у Београду и Србији је 1. јул 1834. године када је од стране кнеза Милоша Обреновића објављено  „НАСТАВЛЕНИЈЕ ЗА УЧЕНИКЕ КЊАЖЕСКО-СЕРБСКЕ КЊИГОПЕЧАТЊЕ И СЛОВОЛИВНИЦЕ” прочитајте више о историјату графичке школе...

Графичка школа је једина и јединствена у Републици. Школа до сада није имала званичан дан школе, зато је Школски одбор на предлог директора установио дан школе 1. јул када је почело школовање графичких кадрова 1834.г.

Ове године смо трећи пут прославили дан Графичке школе, а уједно и 183. годишњицу школовања графичaра у Србији.


Pravilnik o pravima, obavezama i odgovornosti ucenika

УЧЕНИЦИ IV6 СУ НА ЧАСУ КОМПЈУТЕРСКЕ АНИМАЦИЈЕ НАПРАВИЛИ СВОЈУ ПРВУ АНДРОИД ИГРИЦУ!

Преузмите је на свом телефону и забавите се!


 ТЕСТ ФИЛОЗОФИЈА
Среда у 21:00ч. 
линк

ТЕСТ ЕСТЕТИКА
??? у 20:00ч.
линк

Предвиђено време за израду теста је 25 минута. Кашњење до 15 минута смањује оцену 
(сваки минут -2 поена).
 
У току теста можете поставити питање професору на форуму (морате се регистровати) 
Напомена 
Ако не видите отворен линк за тест у предвиђено време притисните тастер F5 да освежите страницу. 
Ако нисте задовољни оценом, можете je исправити на часу усменим одговарањем.